Edwin van Beusekom (links) en Mieke Smits (tweede van links) zijn de winnaars van de FlipPas maandprijs , uitgereikt door Michel en Margriet van Heesch van Restaurant de Betuwe & Café Hart van de Betuwe.
Edwin van Beusekom (links) en Mieke Smits (tweede van links) zijn de winnaars van de FlipPas maandprijs , uitgereikt door Michel en Margriet van Heesch van Restaurant de Betuwe & Café Hart van de Betuwe. Foto: Janet Kooren

FlipPas-maandprijs november gewonnen door Mieke Smits

Algemeen 171 keer gelezen

De FlipPas-maandprijs van november is gewonnen door Mieke Smits uit Tiel. Mieke wint een bestedingstegoed van zeshonderd euro dat ze bij Restaurant de Betuwe of Grand Café Hart van de Betuwe kan besteden.

Mieke Smits komt samen met haar vriend Edwin van Beusekom de prijs in ontvangst nemen uit handen van Michel en Margriet van Heesch, eigenaren van het Restaurant en Grand Café. Mieke lijkt nog steeds overdonderd door het telefoontje. Op facebook was ze echter gevat genoeg om te reageren toen iemand een naamgenoot vroeg of die de gelukkige was. Wat ze met de prijs gaat doen? “Mijn vriendinnen trakteren op een high-tea en mijn ouders mee uit eten nemen,” verklapt ze. “En dan blijft er nog wel iets over, denk ik, dus we zullen hier nog vaker dan nu even komen buurten.”

Echte sport

Ze spaart punten bij verschillende deelnemers. “Het wordt inmiddels echt een sport. Overal punten vragen, kopen bij de winkels die deelnemer zijn, ik merk dat ik er steeds fanatieker in wordt.” Ze moet er zelf om lachen. “En laatst heb ik tot twee keer toe mijn punten ook gebruikt om mee te betalen.” Dat kan Margriet erg waarderen. “We merken dat mensen toch eerst een flink tegoed willen sparen, maar voor de deelnemers is het natuurlijk het leukste als ze ook de punten bij jou komen besteden.” En ook het deelnemersveld breidt intussen steeds verder uit, dus er is op steeds meer plaatsen te sparen voor de klanten.

Mieke vertelt hoe verrast ze was door het telefoontje van de FlipPas-organisatie. Ze dacht dat iemand een grapje met haar uithaalde, omdat ze regelmatig bij Hart van de Betuwe te vinden is. Michel reageert: “Het komt altijd zoals je het niet verwacht. Dat is het leuke van dit soort acties.” Dat is gelijk een mooie reactie voor de mensen die denken dat zij nooit iets zullen winnen, want dat dachten alle winnaars die tot nu toe een FlipPas-maandprijs hebben gewonnen.

Bloemen

De prachtige bloemen die Meeuwsen Bloemen iedere maand ter beschikking stelt, vallen ook bij Mieke en haar vriend goed in de smaak. “Laatst vertelde een vriendin uit Nijmegen dat ze bij Meeuwsen in Tiel bloemen had gekocht. Helemaal uit Nijmegen, maar ze kwam hier haar bloemen kopen. Dat vond ik best vreemd, maar nu ik ze zo zie en hoor dat ze fairtrade en duurzaam zijn, snap ik het wel.”

Speciale actie

Mieke vindt het superleuk dat er een FlipPas is. En als Margriet en Michel aan het brainstormen gaan over een leuke winteractie voor de FlipPas-houders, denkt ze actief mee. Dankzij haar wordt het erwtensoep én apfelstrudel. “Erwtensoep lust ik niet, maar apfelstrudel wel,” knikt ze stralend. Zowel bij Restaurant de Betuwe als bij Grand Café Hart van de Betuwe zijn die twee producten in de maanden december, januari en februari voor een speciale FlipPas-actie te krijgen. Bij betaling met de FlipPas-punten is het twee halen, één betalen.

Voor wie met de kerstdagen bij Restaurant de Betuwe wil reserveren, dringt de tijd. Michel vertelt dat de eerste kerstdag nog maar een paar plekjes vrij heeft. Tweede kerstdag zijn er nog wat meer tafels beschikbaar, maar ook daar is al veel vraag geweest. “Het is altijd erg leuk om te werken tijdens de kerstdagen. De sfeer is echt fijn en we zetten er ook op in om niet meer tafels te vullen dan we met het beschikbare personeel aankunnen. Het moet voor iedere gast een prettige ervaring zijn.”

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie