Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
• Foto ter illustratie.
• Foto ter illustratie. (Foto: Aangeleverd)

Gratis cursus Klik & Tik in Bibliotheek Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • In de Bibliotheek Leerdam start op 24 mei weer de gratis cursus ‘Klik & Tik’. In acht bijeenkomsten leren deelnemers hier de basisbeginselen om zelfstandig(er) te kunnen werken op een laptop, iPad of tablet.

Deskundige vrijwilligers helpen de deelnemers om wegwijs te worden in de wereld van de computer. Aan bod komen thema’s als informatie zoeken, een brief typen, e-mailen, online een afspraak maken en betalen via de computer. Deelnemers kunnen ook zelf onderwerpen aandragen. Daarnaast is er in het programma genoeg tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie.

Praktische informatie
De cursus is geschikt voor beginners van alle leeftijden. Hij bestaat uit acht wekelijkse lessen van 10.15 tot 12.15 uur op dinsdagochtend. De startdatum is 24 mei. Deelname is gratis. De cursus vindt plaats in de Bibliotheek Leerdam, Dr. Reilinghplein 3. Aanmelden bij Taalhuis Leerdam, telefonisch op 06 14 60 79 24 of per e-mail aan vijfheerenlanden@taalhuislekstroom.nl.

Digitaal inloopspreekuur
Wie geen cursus wil volgen, maar wel vragen heeft over het gebruik van telefoon, laptop of computer is welkom bij de Digi-inloop. Dit digitale spreekuur is in de even weken op dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Leerdam. Iedereen kan binnenlopen; een afspraak maken is niet nodig.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten