Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Aangeleverd

FC Utrecht Voetbalkamp bij LRC Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar wordt op 18 en 19 oktober een FC Utrecht Voetbalkamp gehouden bij LRC Leerdam in Leerdam.


Het FC Utrecht Voetbalkamp staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Er wordt een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

LRC Leerdam biedt haar leden, maar ook niet leden uit de regio, van 7 tot en met 13 jaar hiermee een kans om in de herfstvakantie deel te nemen aan kwalitatief hoogwaardig extra voetbalaanbod. Dit is echter niet het enige voordeel voor de club. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp biedt FC Utrecht talentvolle trainers van LRC Leerdam namelijk de kans om extra opgeleid te worden door FC Utrecht.

Het FC Utrecht Voetbalkamp is voor FC Utrecht één van de manieren om invulling te geven aan het RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland samenwerkingsverband. RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland is een samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht. Het project heeft als doel om het voetbal in de regio te ontwikkelen en de samenwerking tussen de amateurclubs en FC Utrecht te versterken. LRC Leerdam is een van de regionale amateurclubs in dit samenwerkingsverband.

Kijk voor meer informatie op: www.fcutrecht.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten