• Tientallen kinderen genoten van het grote gymfeest.
• Tientallen kinderen genoten van het grote gymfeest. Foto: Sanne Oost

Grote opkomst bij DOS Gymfeest

Sport 292 keer gelezen

VIANEN • Ruim tweehonderd kinderen hebben vrijdag tijdens het DOS Gymfeest in Sportcentrum Helsdingen vrijblijvend kunnen ervaren hoe leuk gymnastiek, turnen en bewegen is.

Het gymfeest, georganiseerd door DOS Vianen is inmiddels een terugkerend evenement in de herfstvakantie geworden. De opzet hiervan is om zoveel mogelijk jongens en meisjes op een leuke manier kennis te laten maken met springen, gymnastiek en turnen.

Jubileumjaar
Vanwege het 100-jarig bestaan van de Viaanse vereniging was het gymfeest ruimer opgezet dan voorgaande jaren. In drie zalen van Sportcentrum Helsdingen stonden vele attributen opgesteld. Onder leiding van vele vrijwilligers werd er gesprongen op trampolines en opblaasbare tumblings, flink geoefend met ballen, hoepels, linten, knotsen en voor deze gelegenheid had DOS ook nog een springkussen en een stormbaan geregeld. Alle kinderen werden voorzien van limonade en iets lekkers.

Succes
Mede door de enorme opkomst en het enthousiasme hebben vele kinderen in de herfstvakantie een leuke middag gehad en kan de Viaanse gymnastiekvereniging wederom terugkijken op een geslaagd evenement.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden