Servia wijkt voor servicekanon TOVO

Sport 241 keer gelezen

VIANEN • Ondanks een 4-0 nederlaag kijken de volleybaldames van Servia tevreden terug op de wedstrijd tegen koploper TOVO.

De Viaanse vrouwen gaven het team uit Utrecht vooral in de eerste en derde set goed partij: 25-23 en 25-22. De tweede en vierde set was echter een heel ander verhaal: 25-13 en 25-14. In de eerste set kwam Servia zelfs nog even op voorsprong. Ook in de derde set toonden de dames veel vechtlust, maar ze maakten net iets te veel foutjes.

De tweede set was van de kant van Servia nogal rommelig. Bovendien zette TOVO een heel goede servicereeks neer. In de vierde set scoorde Lisanne van Verseveld een aantal punten op rij met haar service en ook Nienke Hendriks droeg haar steentje bij. Toch kregen de dames opnieuw weinig grip op het servicekanon van de Utrechtse eersteklasser.

Zaterdag spelen de dames vanaf 14.00 uur een thuiswedstrijd tegen Majella, de nummer 10 op de ranglijst. De verwachting is dat Servia hier weer punten zal pakken.