Foto: nl123rf.com

Informatiemarkt windplan Zijderveld

  •   209 keer gelezen   Bijeenkomst

ZIJDERVELD • Energiecoöperatie de Knotwilg en Green Trust onderzoeken samen de mogelijkheden voor een nieuw kleinschalig windpark (twee of drie windmolens) bij Zijderveld.

Op maandag 9 december is er een informatiemarkt voor inwoners over het windplan, in de Krooshof in Zijderveld. Langskomen kan op ieder moment tussen 16:00 en 20:00 uur. Energiecoöperatie de Knotwilg en Green Trust geven dan een toelichting op de plannen voor het windpark en beantwoorden vragen.

Kinderen zijn van harte welkom op de informatiemarkt. Ze leren spelenderwijs iets over duurzame energie. En er is voor iedereen een frietje en drinken.

Windpark
Green Trust en Energiecoöperatie de Knotwilg hebben samen plannen voor een nieuw windpark in de Vijfheerenlanden. De voorlopige locatie is een plek langs de A2, ten noorden van het dorp Zijderveld.

Green Trust is een full servicebureau voor ontwikkeling, bouw en beheer van duurzame energieprojecten.

Energiecoöperatie de Knotwilg  bestaat uit inwoners van Vijfheerenlanden en Alblasserwaard. Zij investeren in duurzame energieprojecten in de eigen streek. 

Overleg
Inwoners kunnen straks mede-eigenaar worden van het windpark. Maar zover is het nog lang niet. Eerst wordt er overlegd met de inwoners van Zijderveld en de Gemeente Vijfheerenlanden of en hoe er op deze plek een windpark gebouwd kan worden. 

Meer weten over dit project? Kijk op de website van Energiecoöperatie de Knotwilg: www.energieknotwilg.nl.
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }