Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Informatiemarkt windplan Zijderveld

Bijeenkomst 262 keer gelezen

ZIJDERVELD • Energiecoöperatie de Knotwilg en Green Trust onderzoeken samen de mogelijkheden voor een nieuw kleinschalig windpark (twee of drie windmolens) bij Zijderveld.

Op maandag 9 december is er een informatiemarkt voor inwoners over het windplan, in de Krooshof in Zijderveld. Langskomen kan op ieder moment tussen 16:00 en 20:00 uur. Energiecoöperatie de Knotwilg en Green Trust geven dan een toelichting op de plannen voor het windpark en beantwoorden vragen.

Kinderen zijn van harte welkom op de informatiemarkt. Ze leren spelenderwijs iets over duurzame energie. En er is voor iedereen een frietje en drinken.

Windpark
Green Trust en Energiecoöperatie de Knotwilg hebben samen plannen voor een nieuw windpark in de Vijfheerenlanden. De voorlopige locatie is een plek langs de A2, ten noorden van het dorp Zijderveld.

Green Trust is een full servicebureau voor ontwikkeling, bouw en beheer van duurzame energieprojecten.

Energiecoöperatie de Knotwilg  bestaat uit inwoners van Vijfheerenlanden en Alblasserwaard. Zij investeren in duurzame energieprojecten in de eigen streek. 

Overleg
Inwoners kunnen straks mede-eigenaar worden van het windpark. Maar zover is het nog lang niet. Eerst wordt er overlegd met de inwoners van Zijderveld en de Gemeente Vijfheerenlanden of en hoe er op deze plek een windpark gebouwd kan worden. 

Meer weten over dit project? Kijk op de website van Energiecoöperatie de Knotwilg: www.energieknotwilg.nl.
 

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden