Afbeelding

Informatieavond over Wipkorenmolen Viaanse Buitenstad

Algemeen 275 keer gelezen

VIANEN • Voor de bewoners van de Viaanse Buitenstad, Ringdijk en Zomerdijk wordt woensdag 26 juni een informatieavond gehouden om hen te informeren over de stand van zaken van de voorbereidingen en de bouw van de Wipkorenmolen in de Buitenstad.

Deze avond wordt ook georganiseerd, omdat de bij de gemeente Vijfheerenlanden ingediende 'wijziging bestemmingsplan' voor de realisatie van de Wipkorenmolen de inspraakfase is ingegaan en omwonenden daar ook over geïnformeerd dienen te worden. 

De bewoners van de Buitenstad, Ringdijk en Zomerdijk hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen om de avond bij te wonen.

Inloop
De inloop-informatieavond wordt van 19:30 tot 21:30 uur gehouden in Zalencentrum 't Klooster, Klooster 1 in Vianen en is een zogenaamde 'inloop-informatieavond'. Men kan tussen 19:30 uur en 21:30 uur binnenlopen en zich op diverse plekken in de grote zaal laten informeren of vragen stellen.

De informatieavond is niet alleen toegankelijk voor de bewoners van de Buitenstad, Ringdijk en Zomerdijk. Iedereen kan binnenlopen en zich laten informeren of vragen stellen.

Ook de gemeente Vijfheerenlanden is aanwezig. Vragen over het 'ontwerpwijzigingsplan' en de omgevingsvergunning/ bouwvergunning voor de wipkorenmolen kunnen rechtstreeks worden gesteld aan Albert de Bruin, beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening en Marinke Kruijt, strategisch adviseur Ruimtelijke Ordening en Platteland, beiden van gemeente Vijfheerenlanden.

Het ontwerpwijzigingsplan kan overigens tot en met 1 augustus worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 in Vianen en is inmiddels gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.
 

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden