Afbeelding
Foto: aangeleverd

Parkschool in Vianen officieel overgedragen

Algemeen 1.075 keer gelezen

VIANEN • De Parkschool in Vianen is officieel overgedragen. Aannemer KlaassenGroep overhandigde donderdag de sleutel aan de schoolbesturen van De Voorhof en De Wegwijzer.

Een jaar lang werd er gebouwd aan de Parkschool in het Viaanse park De Looch, in het gebouw is naast twee basisscholen ook ruimte voor een kinderopvang. De Parkschool is overigens nog niet helemaal klaar. De komende tijd wordt de openbare ruimte rondom de school ingericht. Zo komt er een kiss & ride-zone voor het brengen en halen van kinderen, wordt er verharding aangelegd en komen er nieuwe inrichting met speelplaatsen en groen. Ook moeten de scholen natuurlijk ingericht worden. De werkzaamheden zijn opgedeeld in fasen. De openbare ruimte aan de voorzijde en de herinrichting van parkeerplaats De Looch staat als eerste op het programma.

In maart moet het oude schoolgebouw tegen de vlakte, de scholen en kinderopvang willen dan ook op dinsdag 5 maart hun deuren kunnen open in de Parkschool. Vanaf juni komt de achterzijde van de school op het terrein van het oude schoolgebouw aan de beurt. Dan wordt ook gestart met de inrichting van het groen en de speelplaatsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden