Afbeelding
Foto: ingimage

Vianenvoorelkaar.nl organiseert pubquiz in Week tegen de Eenzaamheid

Algemeen 199 keer gelezen

VIANEN • Vianenvoorelkaar.nl organiseert donderdag 4 oktober een pubquiz bij Zas & Fratsen. Er komen vragen over actualiteiten, sport, muziek en Vianen voorbij. Deelnemen kan met een team van 4 tot 6 personen.
"Wij willen dat iedereen mee kan doen en aan kan sluiten. Wanneer je je als individu opgeeft, matchen we je met een team", aldus Simone Visser, coördinator van Vianenvoorelkaar.nl. "De pubquiz valt in de Week tegen de Eenzaamheid, daarom vraagt Vianenvoorelkaar.nl de komende periode hier extra aandacht voor." Visser legt uit: "We zien op onze site dat heel veel mensen graag nieuwe buurtbewoners leren kennen om samen iets te ondernemen of gezellig een kopje koffie te drinken. Daarom willen we met deze pubquiz inwoners van Vianen de mogelijkheid bieden om op een leuke en gezellige manier samen te komen."

Vianenvoorelkaar.nl vindt het belangrijk om inwoners met elkaar te verbinden. "'Deze pubquiz is speciaal voor iedereen die een gezellig avondje uit kunnen gebruiken: want pubquizzen kun je niet in eentje! Kijk bij het samenstellen van je team ook eens naar mensen die je niet zo goed kent, bijvoorbeeld je nieuwe buren. Nodig iemand uit die wel een gezellig avondje kan gebruiken en verras hem of haar met een fantastisch avondje uit." De pubquiz start om 19:30 uur, deelname is gratis. Opgeven kan door te mailen naar info@vianenvoorelkaar.nl. Meer informatie over Vianenvoorelkaar.nl is op de website te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden