• Mixed Voices bestond vorig jaar 25 jaar en gaf een concert in de Grote Kerk.
• Mixed Voices bestond vorig jaar 25 jaar en gaf een concert in de Grote Kerk. (Foto: Nico van Ganzewinkel)

Zangkoor Mixed Voices zoekt mannen

  •   383 keer gelezen

VIANEN • Mixed Voices uit Vianen is op zoek naar frisse mannenstemmen. "Jong of oud, warm en zwaar of net de baard in de keel", het maakt de kersverse dirigente Rhodé Heddes eigenlijk niet veel uit. "Het koor heeft behoefte aan extra mankracht, en het zou fijn zijn als die er komt", aldus de 24-jarige dirigente.

Heddes heeft in maart het dirigeerstokje overgenomen van haar voorgangster Susanne van Althuis. Die overigens van dezelfde opleiding afkomstig is als haar voorgangster. Ook Heddes volgt de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Utrecht. Als derdejaars studente sloot zij het vak koorleiding in oktober 2017 af. Een paar maanden later deed zich de kans voor om bij Mixed Voices aan de slag te gaan. Rhodé ziet het als een mooie start van haar professionele carrière als muziekdocente. Momenteel is de kersverse dirigente al hard met het koor aan het oefenen voor het eerste echte buiten optreden. Op zaterdag 30 juni zingt Mixed Voices in Nieuwegein tijdens het evenement City Zingt. Hier zal het koor enkele nieuwe liedjes onder leiding van Rhodé aan het grote publiek ten gehore brengen. De liedjes variëren van pop tot ballad en van slow naar up tempo. Er is voor elk wat wils. Voor belangstellenden is het altijd mogelijk om vrijblijvend kennis te komen maken bij Mixed Voices. Voor de vrouwen geldt momenteel wel een wachtlijst. Mannen kunnen daarentegen gelijk aan de slag bij de tenoren of bassen.

Mixed Voices repeteert iedere dinsdag vanaf 20:00 uur in De Wiekslag in Vianen. Meer informatie is te vinden op de website. Mensen die eens een repetitie willen bezoeken, kunnen het contactformulier op de internetpagina invullen.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK