Afbeelding

Nieuwe zaal DOS officieel geopend

Algemeen 410 keer gelezen

VIANEN •  Onder toeziend oog van vele belangstellenden werd zaterdag de nieuwe zaal van gymnastiekvereniging DOS Vianen officieel in gebruik genomen.

In een feestelijk versierde gymzaal aan 't Zwanengat sprak voorzitter Jeff van Snippenberg de aanwezigen toe en blikte kort terug op honderd jaar DOS. In aansluiting hierop werd door Marcel Verweij, voormalig wethouder van Sport van de gemeente Vianen, en Tirtsa Kamstra, de huidige wethouder van Sport van de gemeente Vijfheerenlanden de onthulling verricht van de nieuwe zaal,  waarna een luid applaus klonk.

Vervolgens stonden twintig turnsters uit de A- en B-selectie klaar om het publiek te vermaken met oefeningen op sprong, brug en vloer. Hiermee was de opening een feit en kon het feest los barsten.

Eerder op de dag vierde de 100-jarige gymnastiekvereniging haar eeuwfeest met een gezellige (familie)zeskamp en een receptie waar afgevaardigden van de gemeente en de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), oud-leden, voormalig bestuursleden en andere betrokkenen persoonlijk de felicitaties kwamen overbrengen.
 

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden