• De spullen worden altijd enthousiast ontvangen in Roemenië, zoals te zien is op deze archieffoto.
• De spullen worden altijd enthousiast ontvangen in Roemenië, zoals te zien is op deze archieffoto. Foto: aangeleverd

Stichting Contacten Roemenië-Vianen weer op pad

Algemeen 285 keer gelezen

VIANEN • Deze week is vanuit de Stichting Contacten Roemenië-Vianen een volgeladen truck met oplegger richting Roemenië vertrokken. De goederen zijn gelost bij proejcten in Gilau, Cluj Napoca en Reghin.

Ook deze keer is er weer een diversiteit aan goederen afgeleverd: naast incontinentiemateriaal, dat in alle drie de steden dankbaar is ontvangen, zijn in Cluj-Napoca ook medicijnen gebracht. Deze keer zijn er ook diverse infuuspompen, defilibratoren en andere medische artikelen bestemd voor het ziekenhuis in Reghin meegegaan. Het overgrote deel van de goederen is ook nu in Reghin - waarmee Vianen een vriendschapsband heeft - afgeleverd. 

Heftruck
Het laden van de vrachtwagen is onder warme omstandigheden weer uitgevoerd door een groep vrijwilligers, waarbij ook dankbaar gebruik werd gemaakt van een heftruck, die belangeloos door de fa. Deij uit Vianen ter beschikking is gesteld.

Zoektocht
Voorlopig is dit het laatste transport van dit jaar. "Ondanks de zoektocht naar vervangende magazijnruimte blijven we doorgaan met het inzamelen van goederen", meldt de stichting. Op zaterdag 31 augustus kunnen mensen tussen 10:00 en 12:00 uur goederen weer brengen naar de loods op Lange Dreef 22 in Hagestein.

Giften
Op dit adres staat ook een collectebus gereed, voor giften ter bestrijding van de transportkosten. Het is uiteraard ook mogelijk een gift te storten op bankrekeningnummer NL06 INGB 0000 0375 48 t.n.v. Stichting Contacten Roemenië-Vianen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden