Voorronde NK Stoepranden weer in Vianen

  •   343 keer gelezen

VIANEN • Ook dit jaar vindt in Vianen één van de voorrondes voor het NK Stoepranden plaats. Iedereen vanaf 6 jaar mag meedoen.

De voorronde is woensdag 17 juli van 14:00 tot 15:30 uur tijdens het evenement Spelen op de Voorstraat. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De winnaars plaatsen zich voor het NK Stoepranden in Amersfoort op zondag 22 september. Team Sportservice Vianen organiseert de voorronde in samenwerking met Jantje Beton. In de zomervakantie zet Team Sportservice het Spelen op de Voorstraat door.

"Stoepranden is een laagdrempelig spel dat iedereen kan spelen. Daarom nodigen we graag jong en oud uit om deel te nemen", vertelt Rianne Schaap van Team Sportservice Vianen. "Vorig jaar was het een enorm succes. En de landelijke finale was één groot feest. Daarom regelen wij vervoer voor de deelnemers die de finale halen en hun begeleiders, zodat we het hen makkelijker maken bij dit mooie evenement in Amersfoort aanwezig te zijn."

In de zomervakantie (woensdagen 24 en 31 juli, 7, 14, 21 en 28 augustus) is er ook weer Spelen op de Voorstraat. Iedereen van 4 tot en met 12 jaar is die woensdagen van 10:30 tot 12:30 uur welkom. Aan de kant van de Grote Kerk worden allerlei spelletjes en activiteiten gedaan. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Meer informatie is te verkrijgen bij Tessa Brouwer via 030-2099999 of tbrouwer@teamsportservice.nl.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }