<p>Om alle mantelzorgers telefonisch te kunnen bereiken, zoekt Mantelzorgsteunpunt Buren een tweede belvrijwilliger. </p>

Om alle mantelzorgers telefonisch te kunnen bereiken, zoekt Mantelzorgsteunpunt Buren een tweede belvrijwilliger.

(Foto: pretoperola/123RF)

Mantelzorgsteunpunt Buren zoekt tweede belvrijwilliger

  •   keer gelezen

BUREN • Het aantal mantelzorgers dat geregistreerd staat bij het Mantelzorgsteunpunt Buren, neemt ieder jaar opnieuw toe. De huidige belvrijwilligster belt wekelijks met mantelzorgers en maakt een praatje. Ze luistert naar de persoonlijke situatie of vragen van mantelzorgers. Dat het belletje belangrijk is voor de mantelzorger, blijkt uit de vele positieve reacties en het feit dat de mantelzorger de tijd neemt voor het praatje om even van zich af te kunnen praten. 


Het contact, je verhaal kunnen doen, en het luisterend oor van de belvrijwilliger zijn essentieel, omdat er begrip is voor de situatie en er - zo nodig - hulp wordt geboden.

Om alle mantelzorgers telefonisch te kunnen bereiken, zoekt Mantelzorgsteunpunt Buren een tweede belvrijwilliger. ‘Juist in deze tijd is het erg belangrijk om je verhaal te kunnen doen en dat er iemand luistert naar je verhaal en begrip toont’, aldus het steunpunt.

Info en aanmelden
Wie belvrijwilliger wil worden of eerst meer informatie wil ontvangen over de vrijwilligersfunctie, kan mailen naar ankiebongers@welzijnriviertroom.nl of bellen met 06 221 54 619.

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten