De elftallen van jeugdtrainers en -leiders met de A-junioren van Focus '07 speelde een fijne nieuwjaarswedstrijd. (Foto: Theo van Dam)
De elftallen van jeugdtrainers en -leiders met de A-junioren van Focus '07 speelde een fijne nieuwjaarswedstrijd. (Foto: Theo van Dam) (Foto: Theo van Dam)

Traditie blijft gehandhaafd bij Focus

  •   keer gelezen

Zaterdagmiddag konden degenen die sportpark Parijsch bezochten getuige zijn van een traditie die er bij Focus ’07 is. Voor de nieuwjaarsreceptie spelen de jeugdleiders en -trainers tegen een competitie-elftal, dat dit jaar werd de A-junioren.


CULEMBORG - Traditie is ook dat de voorzitter John Maassen de wedstrijd leidt. Hoewel de A-junioren wat meer getraind zijn, hadden ze het toch zwaar tegen de oudere jeugdtrainers en -leiders. Het ging hierbij om de vreugde en de sportiviteit en niet om de winst.

Rookverbod

In de nieuwjaarstoespraak vertelde de voorzitter dat er volgend jaar twee nieuwe kunstgrasvelden bijkomen, tenminste als de raad het goedkeurt. Verder gaat Focus ’07 op de goedkopere toer door zonnepanelen aan te schaffen en de kunstverlichting te voorzien van ledverlichting. Daarmee dracht Focus ’07 bij aan het milieu. Zo ook dat er een rookverbod komt.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier