De prijsuitreiking van de stoel, met vlnr Sander Birkhoff, Anne-Marie Jansen, Inge van Outryve en Jolanda Althuis
De prijsuitreiking van de stoel, met vlnr Sander Birkhoff, Anne-Marie Jansen, Inge van Outryve en Jolanda Althuis (Foto: Arjan van der Beek)

Dag van de werkzoekende gevierd

  •   keer gelezen

Op 31 oktober was het zo ver: de Dag van de Werkzoekende, georganiseerd door JobHulp Culemborg. Onze stichting helpt mensen concreet verder op weg naar werk, met diverse groeps- en individuele diensten.


Culemborg - “Voor de tweede keer organiseerden wij de Dag van de Werkzoekende, met een gevarieerd programma met een interactieve opening met presentator Klaas Drupsteen, en diverse workshops, speed-dates met mooie lokale bedrijven. En als klap op de vuurpijl kon één van de bezoekers een prachtige Gispen bureaustoel winnen!”.

Ongeveer 70 werkzoekenden bezochten het evenement in de sfeervolle Gelderlandfabriek. Het thema was ‘volg je hart, en kom in beweging’, omdat het ook in het zoeken naar werk belangrijk is om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Als je je hart volgt in je zoektocht, en je vindt werk wat echt bij je past, dan zit je op je plek, ga je met plezier naar je werk. En dat gunnen we iedereen!! Gekoppeld aan het in beweging blijven, want anders gebeurt er natuurlijk niet veel. In het huidige werkzoeken is het heel belangrijk om zichtbaar te zijn, contacten te leggen, netwerken (online en offline). We hadden een mooi programma van workshops die hierbij aansloten.

De Dag van de Werkzoekende is mede mogelijk gemaakt dankzij een aantal sponsoren, zoals Langeveld Project Management, FixedToday, en natuurlijk onze hoofdsponsor Gispen. Gispen is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van meubelontwerp en inrichting in Culemborg, en in Nederland. Al ruim 100 jaar ontwikkelen ze verrassende en duurzame oplossingen voor werk-, zorg-, onderwijs- en hospitality-omgevingen, met een belangrijke focus op circulair ontwerpen, produceren en ondernemen. En Gispen is ook een hele mooie werkgever, die niet alleen in de bedrijfsvoering staat voor duurzaamheid, innovatie en waardebehoud, maar ook de werknemers waardeert en stimuleert om zich te blijven ontwikkelen, en zo het goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft.

Manager Operations en Supply Chain Sander Birkhoff en HR-Manager Anne-Marie Jansen, van Gispen, waren speciaal naar de Gelderlandfabriek gekomen om de stoel uit te reiken. Om de Gispen bureaustoel te winnen, werd de bezoekers gevraag om te vertellen wat het voor hen betekent om je hart te volgen en in beweging te komen. Dit leverde heel veel mooie, creatieve resultaten op, maar één sprong er echt uit:

“Volg je hart en kom in beweging is belangrijk voor mij, omdat dit duiken is naar die onbereikbare glinster die je dan heel even om je vingers voelt zinderen.” (Inge van Outryve)

Manager Operations en Supply Chain Sander Birkhoff en HR-Manager Anne-Marie Jansen, van Gispen, waren speciaal naar de Gelderlandfabriek gekomen om de stoel uit te reiken. Inge is de meer dan terecht winnaar en hopelijk geeft deze bureaustoel haar extra inspiratie, en vele comfortabele uren zitplezier, om haar passie te volgen: schrijven!

Ook benieuwd hoe de Dag van de werkzoekende geweest is? Kijk op www.jobhulp.org voor een impressie.

Interesse in hoe Gispen de tijd vooruit blijft met de inspirerende visie op circulair ontwerpen, en wat ze voor uw inrichting kunnen betekenen? Kijk op www.gispen.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier