Foto:

Expositie Life of Objects

  •   keer gelezen

Tiel - Op donderdag 13 februari om 20.00 uur.wordt de expositie Life of Objects geopend van kunstenaarscollectief Ant Eye.


Hanneke Klaver (1997) en Tosca Schift (1995) studeerden samen Product Design aan kunstacademie ArtEZ in Arnhem. Ze vonden elkaar in hun vrije opvatting van het vak en vormden na het af-studeren het collectief Ant Eye.
Met hun speelse ideeën en intuïtieve manier van werken ontwikkel-den ze een eigen vormentaal, waarbij hun interesse in de relatie tussen mens en object het uitgangspunt vormt. Ant Eye gebruikt de kracht van verbeelding om op een onverwachte manier naar dagelijkse objecten te kijken. Met een wasmachine die sokken eet, dansende stoelen en eigenwijze printers creëren ze een wereld van levende objecten.

De reeks exposities in Zinder wordt samengesteld door Merel van den Nieuwenhof, kunsthistoricus en tentoonstellingsmaker.

Duur: 13 februari - 14 maart. Kijk voor meer informatie over Ant Eye op www.anteye.land. Kijk voor de openingstijden van Zinder op www.zinder.nl.
 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten