RKTVC start met Walking Football

  •   keer gelezen

60 plussers in Tiel en omgeving kom achter de geraniums vandaan en geniet in groepsverband van de lichamelijke beweging, die RKTVC Tiel binnenkort gaat aanbieden.


Tiel - “Bewegen is het nieuwe normaal voor iedereen om afweerstoffen te vergroten tegen virussen”, uitspraak van  Prof. Dr. Erik Scherder, hersenspecialist op 24 mei 2020.

Zelfs op latere leeftijd nog sportief in beweging  blijven is goed voor lichaam en  geest  in een gezellige sportieve sfeer, waar  RKTVC  in Tiel  en in de regio om bekend staat.

Walking Football is een sterk groeiende sportactiviteit in Nederland, waarmee wij bij voldoende belangstelling van ouderen van start willen gaan. De naam zegt het al ”Wandelend Voetballen” betekent in principe: positiespel in teamverband op een kwart voetbalveld met kleine doelen, waarbij rennen en stevig fysiek contact niet toegestaan zijn. Winnen van de tegenpartij is van ondergeschikt belang.
Specifieke voetbalcapaciteiten zijn niet vereist!  Ouderen die nooit in clubverband  voetbal  hebben bedreven zijn ook van harte welkom. Het plezier om de lichamelijke conditie op peil te houden, gezelligheid en sociale contacten  voor ouderen staan bovenaan in onze doelstelling met Walking Football bij RKTVC.

Tegen een kleine vergoeding op seizoenbasis kunnen ook niet-leden van RKTVC  deelnemen en gebruik maken van de faciliteiten, die ons moderne sportcomplex  biedt.  Contributie-plichtige leden, donateurs en vrijwilligers  van 60 en ouder mogen uiteraard ook  deelnemen aan deze activiteit, die plaats zal vinden op de vrijdagochtenden van 10.00 uur tot 12.00 uur.  

Dus 60 Plussers in Tiel en omgeving kom achter de geraniums  vandaan en geniet in groepsverband van lichamelijke beweging, die RKTVC  binnenkort gaat bieden.

Voor aanmeldingen of nadere informatie kunt u mailen naar walkingfootball@rktvc.nl of bellen met Max Taihuttu (06-21111078). www.rktvc.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten