Foto:

Notenhuis.nl geopend in Tiel

  •   keer gelezen

Vanaf woensdag 16 juni heeft Notenhuis.nl, ook wel bekend onder de naam Gerda’s Notenbar, zijn notenkraam geopend in Tiel aan de Lutterveldweg 10.


Tiel - De vergunning is binnen en na een dagje proefdraaien op woensdag 9 juni, kunnen notenliefhebbers vanaf woensdag 16 juni elke woensdag tussen 10.00 en 17.00 uur terecht bij de notenbar van Notenhuis.nl. De notenkraam is te bezoeken aan de Lutterveldweg 10, aan de oprit van het bedrijf Notenhuis.nl, in Tiel.
Notenhuis.nl komt voort uit Gerda’s Notenbar. Gerda’s Notenbar staat elke donderdag en zaterdag op de markt in Zeist. Elke vrijdag op de weekmarkt in Laren. En vanaf nu dus ook elke woensdag in Tiel.

Het omvangrijke assortiment bestaat uit noten, pinda’s, cacao, suikervrije cacao producten, zuidvruchten, rijstcrackers en aanverwante artikelen. De producten worden vers verpakt in cellofaan en daarna dicht geseald, zodat de versheid wordt gewaarborgd.

De suikervrije chocolade producten worden door Notenhuis.nl zelf ontwikkeld en gemaakt. Zij hebben een eigen chocoladeafdeling waar dit product wordt vervaardigd en verpakt.

Via Notenhuis.nl is ook het gehele assortiment online te bestellen. Verzenden kost € 3,75 en bij bestellingen vanaf € 35,- is de verzending gratis! Bestellingen kunnen tevens gratis afgehaald worden bij de notenbar in Zeist, Laren en Tiel. Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Deze zal de eerste week van juli live gaan.

Openingsactie
Bij een opening hoort uiteraard een openingsactie. Op woensdag 16 juni ontvangen de eerste tien klanten gratis een zakje suikerpinda’s van 250 gram bij hun aankopen. En de gehele dag geldt 4 voor € 5,- i.p.v. 3 voor € 5,-! Deze actie is geldig op het Bites assortiment. Het Bites assortiment biedt voor elk wat wils, waaronder rijstcracks, borrelnoten en diverse mixen. Het gehele Bites assortiment is te bekijken op https://www.notenhuis.nl/bites.

*

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten