Foto:

Nieuwe voorzitter Jongerenraad Neder-Betuwe

  •   keer gelezen

OCHTEN - Per 29 juni heeft de Jongerenraad Neder-Betuwe een nieuwe voorzitter. Het is de eerste keer dat de Jongerenraad een nieuwe voorzitter krijgt. Kees Evers zal deze mooie taak overnemen van Richard Verwoert, die in 2014 de Jongerenraad heeft opgericht. In die tijd heeft Richard vele leden zien komen en gaan. Ook is hij in die tijd een bekend gezicht geworden in de gemeente Neder-Betuwe.


In de zeven jaar dat hij voorzitter was is er veel werk verricht. Zo is in 2017 het convenant getekend, waarin de samenwerking met de gemeente officieel is vastgelegd. Verder zijn er meerdere onderzoeken gedaan naar onder andere de verkeersveiligheid tussen Kesteren en Lienden; de mogelijkheden voor verbetering van het openbaar vervoer; de verbetering van verenigingen; de informatievoorziening vanuit de gemeente voor jongeren die bijna 18 jaar zijn. Daarnaast is er nu een eigen website waarop alle informatie over de Jongerenraad te vinden is. Vele van deze projecten zijn begonnen door het initiatief van Richard.

En het werk gaat met de nieuwe voorzitter gewoon door. Momenteel wordt er een jongerenpanel opgericht waarin met regelmaat enquêtes in worden uitgezet en wordt er met meerdere verenigingen een evenement georganiseerd waarop verenigingen zich kunnen presenteren en demo’s kunnen geven. Bovendien komt Jongerenraad op voor de belangen van jongeren en zet ze zich in om hun wensen te verwezenlijken. Dus wil je graag iets veranderd hebben, heb je een leuk idee of wil een keer een kijkje nemen bij onze vergadering, stuur ons een berichtje!

Website: www.jongerenraadnb.nl

Mail: info@jongerenraadnb.nl

Instagram: jongerenraad_nb

Facebook: jongerenraadnb

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier