Nieuw boek van Melissa Leertouwer uit Lienden

  •   keer gelezen

Op vrijdag 23 juli is het nieuwe boek ‘Secrets’ van Melissa Leertouwer verschenen. Dit jeugdboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.


Lienden - De twee rechercheurs Emma van Gent en Alex Dubois werken al meer dan dertien jaar samen. Op een normale werkdag komt er een meisje aangifte doen van verkrachting in haar eigen huis. Emma neemt de aangifte aan. Terwijl de zaak loopt, gebeurt er iets gruwelijks met Emma. Vervolgens komt Alex iets over haar te weten, wat hij nooit had verwacht…

Over de auteur

Melissa Leertouwer is geboren op 12 juli 2006 in Bilthoven en woont sinds 2012 op het Lingemeer - gemeente Buren (Betuwe) met haar twee jaar jongere zus en ouders. Haar schrijverstalent begon al vroeg. Na het ontdekken van de kinderzwerfboeken heeft ze op negenjarige leeftijd een verhalenwedstrijd gewonnen, georganiseerd door de werkgroep Lezen in Lienden, met haar verhaal: ‘Het mysterie van energie’. Het schrijven van dit boek is begonnen uit verveling en haar passie voor jeugdthrillers en na zeven maanden werk heeft ze besloten dit naar de uitgeverij te sturen. Ze merkt dat schrijven haar rustig maakt en ze kan hierin haar brede fantasie en creativiteit kwijt. Ze wil graag jongeren inspireren om te blijven lezen en misschien net als zij, te gaan schrijven.

Boekgegevens Titel: Secrets Auteur:       Melissa Leertouwer Verschijningsdatum:  23-07-2021 Aantal pagina’s:   70 ISBN:  9789464316285 Geïllustreerd:  nee Verkoopprijs:  € 15,99 Uitvoering Paperback * inclusief kosteloze verzending in Nederland en België  

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Dit persbericht is afkomstig van uitgeverij Boekscout uit Soest.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op:
Auteur: Melissa Leertouwer, e-mail: desire@doitall.nl.
Uitgever: Erwin de Haan, tel. 035-603 79 37, e-mail: marketing@boekscout.nl.

U kunt beeldmateriaal of een digitaal recensie-exemplaar opvragen via marketing@boekscout.nl. Wilt u geen persberichten van Boekscout ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten