• Quint Gerdes in actie.
• Quint Gerdes in actie. Foto: Kimberly de Pater

Verrassend verlies voor waterpoloheren

Sport 104 keer gelezen

ROSMALEN • In Rosmalen hebben de waterpoloheren van De Linge/PCG zichzelf tegen De Treffers een slechte dienst bewezen. Voor het eerst dit seizoen ging een wedstrijd verloren: 8-7.

In een matige openingsfase kwam De Treffers al snel op een ruime 5-1 voorsprong. De Linge/PCG speelde slordig en bijna alle pogingen van de thuisploeg werden meteen verzilverd tot doelpunten.

Orde op zaken
In de tweede periode leek de Gorcums-Leerdams combinatie orde op zaken te stellen. De gasten werkten de achterstand weg en trokken de stand recht: 6-6. In het vervolg van de wedstrijd miste De Linge/PCG echter kans op kans.

Dat zorgde ervoor dat de bezoekers in de derde en vierde periode maar één doelpunt maakten. De Treffers vond daarentegen tweemaal het net en zorgde zodoende tegen de koploper voor een daverende verrassing.

Aan kop
De Linge/PCG gaat ondanks dit teleurstellende verlies nog steeds aan kop in de 2e Divisie, maar concurrent Zeeuwse Kust heeft twee wedstrijden minder gespeeld en heeft minder verliespunten.

Volgende week speelt De Linge/PCG thuis tegen het sterke DZT'62. De wedstrijd begint om 19:15 uur en wordt gespeeld in het Caribabad in Gorinchem.

Doelpuntenmakers De Linge/PCG: Oscar Visser 2, Tjerk Noorduyn, Victor Visser, Menno Cloostermans, Quint Gerdes en Lennart van Wieren allen 1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden