Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Het Rondje Rhenoy wordt voor de vijftiende keer gehouden.
• Het Rondje Rhenoy wordt voor de vijftiende keer gehouden.

Derde lustrum voor Run Rondje Rhenoy

  •   116 keer gelezen   Sport

RHENOY • Het Rondje Rhenoy is toe aan zijn derde lustrum. Zaterdag 30 november wordt voor de 15e keer Run Rondje Rhenoy gehouden.

Het gaat om een leuke, recreatieve hardloopwedstrijd van 5 en 10 kilometer over de dijken langs de Linge in het mooie Betuwse landschap.

Voorspoedig
De laatste jaren kon de organisatie voor Run Rondje Rhenoy rekenen op 300 tot 350 deelnemers. Ook dit jaar gaat de inschrijving voorspoedig.

De fanatieke lopers gaan voor een plaats op het podium, voor het merendeel van de lopers gaat het om de individuele prestatie en de gezelligheid.

Voor velen is het een jaarlijkse reünie, waarbij leuke herinneringen en stoere verhalen niet ontbreken.

Na de loop is het gezellig napraten in de kantine van voetbalvereniging Beesd onder het genot van een biertje en de traditionele erwtensoep. Uiteraard zijn de supporters hierbij van harte welkom.

Cadeautje
Bij een feest hoort een cadeautje. Daarom is er na de loop - naast de gratis verloting met mooie prijzen - (op basis van het startnummer) voor alle deelnemers een leuke en praktische verrassing.

Speciaal voor deze jubileumeditie is er een sponsorloop voor kinderen tot 12 jaar op het veld van vv Beesd. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar het hardloopteam RunBoysBeesd dat in het pinksterweekend van 2020 deelneemt aan de Ropa Run.

De 15e editie van Run Rondje Rhenoy wordt gehouden op 30 november en start om 15:00 uur. Locatie: Sportstraat Beesd, vanaf het sportcomplex Molenzicht in Beesd.

Inschrijven kan eenvoudig via: Inschrijvingen.nl. Voor meer informatie: www.rondjerhenoy.nl.

André Bijl
Freelance-redacteur Het Kontakt Leerdam, Alblasserwaard en Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }