Logo hetkontakt.nl/leerdam
Jim van der Zalm was prima op dreef.
Jim van der Zalm was prima op dreef. (Foto: Peter Verbeek)

Winst en verlies voor Wennekes.nl in Hoorn

  •   41 keer gelezen   Sport

RUMPT • Het eredivisieteam Wennekes.nl van Carambole uit Rumpt heeft dit weekeinde twee kostbare punten laten liggen in Hoorn tegen hekkensluiter Horna.

In de eerste ontmoeting werd met 5-1 verloren. Het team herpakte zich in de tweede ontmoeting met een 2-4 overwinning. In het kader 47/2 was Jim van der Zalm de constante factor. Hij wist in beide partijen de 200 caramboles te maken. Doordat zijn tegenstander in de eerste partij ook de 200 vol maakte, eindigde dit duel gelijk.

Wisselend
Ian van Krieken speelde in het kader 71/2 met wisselend succes. De eerste partij verloor hij onverwachts in elf beurten. In de tweede partij herpakte Van Krieken zich knap en wist de partij in elf beurten winnend af te sluiten.

In het bandstoten kreeg Lyon Megens geen voet aan de grond. In beide partijen moest hij met fors verschil het onderspit delven.

Vierde
Wennekes.nl staat halverwege de competitie op de vierde plaats, drie punten verwijderd van de derde plaats. Koploper Posthoorn lijkt onbereikbaar voor Wennekes.nl.

Op zaterdag 2 februari is in het Zeeuwse Kwadendamme Lands Welvaren - de nummer zes van de ranglijst - de volgende tegenstander van de Rumptenaren.

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten