Logo hetkontakt.nl/leerdam
ingezonden mededeling

Werken in jeans

  •   178 keer gelezen

Je hoeft niet altijd een pak te dragen om er formeel uit te zien. Een spijkerbroek is een geweldig alternatief voor een formele look, die tegelijkertijd erg stijlvol is. In deze blog vertellen we jou welke jeans fit jij nodig hebt om de perfecte werk outfit te creëren.  

Het dragen van een mooi pak ziet er goed uit, omdat het het lichaam 'omarmt'. Jeans zijn perfect om een soortgelijk effect te creëren. De beste jeansfits hiervoor zijn de SLIM en TAPERED fit. De slim fit is een broek die echt strak om je benen zitten. Dit moet natuurlijk wel je stijl zijn. Dan is een tapered fit iets voor jou. Dit geeft je benen meer ruimte, waardoor je ook vrijer kunt bewegen. Om je jeans een meer stijlvolle look te geven, raden we je aan om je broekpijpen één of twee keer op te rollen. Dit geeft jouw outfit een meer relaxed uiterlijk. 

Met je bovenkleding kun je alle kanten op. Helemaal afhankelijk van jouw stijl. Om een voorbeeld te geven, zou je een wit gestreept (verticaal) overhemd kunnen dragen met daaronder een wit T-shirt en een light blue washed slim fit jeans. Ontknoop de eerste twee knoopjes van het overhemd om een formele look te geven. Om een meer ontspannen look te creëren, ontknoop je alle knopen, stop je jouw witte T-shirts in je jeans en rol je jouw jeanspijpen tweemaal. De keuze is onbeperkt. Dit geldt ook voor schoenen. Draag een klassieke schoen, zoals een zwarte classic oxford schoen, om je outfit formeler te maken. Of ga voor een witte sneaker, zoals de Adidas Stan Smith. 

Het kan natuurlijk ook dat je een jeans niet lekker vindt zitten op je werk. Maak je daar geen zorgen om, want wij hebben daar iets voor. Tegenwoordig hebben veel jeans speciale stretch kwaliteiten, waardoor de jeans elastischer wordt. Een voorbeeld is de EGO jeans van CHASIN'. Je krijgt het beste van beide werelden, de jeanslook en het comfortabele gevoel. Dit is perfect voor zowel zittend werk als bewegend. 

Maar vergeet niet dat het uiteindelijk gaat om wat jij leuk vindt. Wij zijn hier om jou te inspireren! Check www.score.nl voor de perfecte slim and tapered jeans van merken als Calvin Klein, CHASIN', Tommy Jeans, G-Star RAW, Diesel, PME Legend, Cast Iron en nog veel meer!

  

Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK