Afbeelding

Hellouwse basisschool viert 15-jarig bestaan stichting CPOB

Algemeen 403 keer gelezen

HELLOUW • Op cbs De Kievitsheuvel in Hellouw hebben alle kinderen het 15-jarig bestaan van stichting CPOB uit Tiel, waaronder deze school ressorteert, uitbundig gevierd. Stichting CPOB had deze feestdag verzorgd en gaf de opdracht aan de 'klankenkaravaan'. Het werd een onvergetelijk feest en succes!!

's Morgens kreeg iedere groep een workshop van 'dirigent' Walter en werd er toegewerkt naar de feestelijke voorstelling voor de hele school. 

Groep 1/2 beeldde Azië uit en maakte daar passende muziek bij; groep 3/4 Australië; groep 5/6 Zuid-Amerika en groep 7/8 Afrika.

Met de hele school is een wereldfeest gevierd: samen gingen de leerlingen op muzikale wijze de wereld rond en dat onder belangstelling van veel ouders en grootouders. Het werd een ware wereldreis. Twee leerlingen waren gezagvoerders van het 'klankenkaravaanvliegtuig' en gaven telkens keurig aan wat de bestemming was.

Het was een swingende voorstelling, waar ieder kind met enthousiasme en plezier aan meedeed. De toeschouwers genoten enorm en klapten op verzoek van de 'dirigent' af en toe mee. Zo kwam de muziek nóg mooier tot zijn recht.

Tot slot zongen de kinderen het lied 'Samen op de wereld' en het jubileumlied 'CPOB 15 jaar'

Directeur Anton Tins was trots op de kinderen en gaf ze aan het eind een groot compliment en vroeg nogmaals om applaus van de vele toeschouwers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden