• De meiden van Olympia Herwijnen waren goed op dreef.
• De meiden van Olympia Herwijnen waren goed op dreef. Foto: Anita van Mourik

Succes voor Olympia Herwijnen

Sport 293 keer gelezen

HERWIJNEN • Vijf turnsters van Olympia Herwijnen kwamen zaterdag in actie tijdens de regiofinale in Amersfoort. Twee turnsters plaatsten zich voor de districtsfinale.

Iris Wigmans (jeugd 2 F) liet op vloer een nieuwe oefening zien die zij perfect uitvoerde. Haar sprong werd beloond met 11,000 punten en een tweede plaats. Iris werd negende en stroomt door naar de districtsfinale.

Linde Duizer (junior F) turnde in de tweede wedstrijd. De concurrentie in haar niveau was groot. Linde mag trots zijn op haar behaalde resultaten.

Jasmijn Wigmans, Hanneke Wellner en Bertie Treffers (senior E) sloten deze dag af. Jasmijn scoorde op balk ondanks een foutje binnen de top 10. Ze eindigde als tweede reserve voor de districtsfinale.

Hanneke Wellner liet een strakke vloeroefening zien. Ook op brug was ze goed op dreef. Door een val van de balk eindigde ze als eerste reserve voor de districtsfinale.

Bertie Treffers pakte op vloer de eerste plaats, ook op sprong scoorde ze hoog. Ze eindigde als achtste en plaatste zich daarmee voor de districtsfinale.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden