• De caravan werd onlangs afgeleverd in Leerdam.
• De caravan werd onlangs afgeleverd in Leerdam. Foto: Marijke Verhoef

Caravan te winnen bij prijzenfestival van SAVEL in Leerdam

Algemeen 562 keer gelezen

LEERDAM • Ondernemersvereniging SAVEL luidt de zomer in met 21.000 euro aan zomerse prijzen. De hoofdprijs: een gloednieuwe Weinsberg Hot Edition-caravan.

"We vinden het de hoogste tijd om weer eens flink in de bus te blazen met SAVEL. We wilden graag iets heel spectaculairs doen en echt een groot prijzenfestival opzetten", vertelt Adrie Kleppe van SAVEL. SAVEL is de ondernemersvereniging van Leerdam West, de afkorting staat voor 'Samen Actief Veilig Europaplein Leerdam West'. De vereniging organiseert ieder jaar rond de zomer een prijzenfestival en in november een Pietendisco.

Iedereen die tussen dinsdag 21 mei en vrijdag 21 juni inkopen doet in Leerdam-West, ontvangt bij besteding van 7 euro een zomerlot. Wie dit lot voorzien van naam, adres en telefoonnummer bij één van de bij SAVEL aangesloten winkels inlevert, maakt kans op een prijs. De superhoofdprijs is een Weinsberg Hot Edition-caravan, geleverd door Caravancentrum Meerkerk. Ook de andere hoofdprijzen hebben een zomers karakter. Denk aan: van een zwevende parasol tot een tuinhaard of tafelbarbecue. In totaal zit er ruim 21.000 euro in de prijzenpot.

De trekking is op vrijdag 21 juni. Van 19:00 tot 22:00 uur wordt het hele Europaplein omgetoverd tot Eurocamping. Er komen grote tenten te staan met biertafels en banken en iedere 7 minuten wordt er een winnaar bekend gemaakt van een prijs ter waarde van 21 euro. Denk aan: barbecuepakketten, zomertaarten, ijstaarten, kappersbonnen, tassen boodschappen, fashionartikelen en restaurantbonnen. Ieder half uur wordt er een luxe hoofprijs getrokken en om 22:00 uur is de trekking van de superhoofprijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden