Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Christel Lodder en Annelies de With-Van Zanten: een hecht duo.
• Christel Lodder en Annelies de With-Van Zanten: een hecht duo. (Foto: Dick Aanen)

Van Zanten in Leerdam bestaat 25 jaar: 'Winkel is onze trots'

  •   806 keer gelezen

LEERDAM • "Onze winkel is onze trots", zegt Annelies de With-Van Zanten. Zij runt samen met haar man Van Zanten Wonen en Slapen. De winkel in de Leerdamse Hoogstraat bestaat deze maand 25 jaar.

Vader en moeder Van Zanten startten de winkel in 1994 vanuit hun eigen huis in Schoonrewoerd. Annelies werkt sinds 2002 in de winkel in de Hoogstraat. Al jarenlang vormt ze een hecht verkoopteam samen met Christel Lodder. Ook moeder Van Zanten is nog altijd één dag per week actief in de winkel.

Stoffeerder
Manlief René is zijn schoonvader opgevolgd als vaste stoffeerder. "In de winkel adviseren wij over kleuren en toepassing. Maar René is een heel belangrijk verlengstuk. Want hij moet in de woning adviseren of alles wat we hebben bedacht ook daadwerkelijk kan worden uitgevoerd."

Sinds de start van de winkel in 1994 is er volgens Annelies veel veranderd. Maar het is nog steeds een vertrouwd adres voor klanten die op zoek zijn naar een goed en persoonlijk advies. "Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen", zegt Annelies. "Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan de nauwe samenwerking met klanten die het optimale uit hun huis willen halen."

Kennis over de producten bij de klanten is veel groter geworden, zegt Christel: "Het betekent ook dat wij qua kennis van de producten steeds een stapje verder moeten zijn. Wij moeten in staat zijn om net dat laatste stukje met ons advies te kunnen aanvullen. Klanten komen ook niet alleen meer voor afzonderlijke producten zoals meubelen, vloerbedekking, vinyl of gordijnen. Het gaat tegenwoordig om het totaalplaatje."

Website
Van Zanten zit niet direct op een zichtlocatie. Annelies: "Wij zien dat eigenlijk helemaal niet als een nadeel. Klanten komen hier niet voor een impulsaankoop, maar hebben zich vooraf al heel goed laten informeren. Via onze overzichtelijke website en ons Woonmagazine kunnen ze alvast inspiratie opsnuiven en ideeën opdoen."

Annelies vindt dat ze een fantastisch beroep heeft. "Het is fijn als mensen hier terugkomen en zeggen hoe mooi hun woning is geworden. Dat is het leukste compliment wat je kunt krijgen."

Omdat het feest is geeft Van Zanten Wonen en Slapen elke maand een cadeautje weg. De aanbiedingen zijn te vinden op de website. Deze maand krijgt de klant 25 procent korting op elke tweede rolgordijn of duo-rolgordijn.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }