Afbeelding
Foto: Bart Meesters

Automobilist ernstig gewond na botsing op A15 bij Haaften

112 1.365 keer gelezen

HAAFTEN • Een man is in de nacht van maandag op dinsdag zeer ernstig gewond geraakt toen hij met zijn auto op een rijdende vrachtwagen botste. Dat gebeurde op de A15 tussen Herwijnen en knooppunt Deil.

De bestuurder van de personenauto kwam na het ongeval bekneld te zitten en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Politie, brandweer en meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Ook landde een traumahelikopter op de snelweg, om de medewerkers van de ambulancedienst te assisteren. Brandweerkorpsen uit onder andere Geldermalsen, Herwijnen en Asperen verleenden hulp.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend, maar vermoedelijk botste de automobilist met volle snelheid op de vrachtwagen die op de rechter rijstrook reed. De politie doet verder onderzoek en kon nog geen gegevens verstrekken over woonplaats en leeftijd van het slachtoffer.

Door het ongeluk was er voor het verkeer op de A15 in de richting van Tiel maar één rijstrook beschikbaar. Van de auto bleef na het ongeval niet veel over. 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden