• Cor en Corina van den Berg voor hun winkel aan de Tiendweg.
• Cor en Corina van den Berg voor hun winkel aan de Tiendweg. Foto: Nico van Ganzewinkel

Van den Berg wordt deel van Thuisin

Algemeen 1.774 keer gelezen

LEERDAM • De bekende verf- en interieurwinkel van Corine en Cor van den Berg in Leerdam maakt sinds begin dit jaar deel uit van de landelijke franchiseorganisatie Thuisin.

Ruim dertig jaar was de winkel aan de Tiendweg 41 een Deco Home winkel. Maar deze organisatie besloot twee jaar geleden om op termijn helemaal te stoppen met haar activiteiten. Cor en Corine kregen genoeg tijd en gelegenheid om uit te zien naar een nieuwe succesvolle franchise-organisatie. In december vorig jaar hakten ze de knoop door. Het werd Thuisin. "Het zal nog wel even wennen zijn, zowel voor onze klanten als voor onszelf", zegt Corine.

Thuisin is een snelgroeiende formule met inmiddels circa 55 winkels in het hele land. Bij de Thuisin-winkels vindt men alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren (laminaat, marmoleum, pvc, tapijt & vinyl).

Corine: "De kracht van Thuisin ligt op de vindbaarheid bij Google en de Social Media. Verder worden wij ondersteund door middel van reclame, activiteiten, levenaciersbeleid en vakkundigheid. Ook zijn we blij met de nieuwe website die actief is en in beweging blijft."

De website wordt regelmatig gevuld met inspirerende blogs. Lezers krijgen creatieve ideeën aangereikt bij de inrichting van hun woning

De webshops die aan de website zijn gekoppeld maken het plaatje compleet. "Ons assortiment blijft grotendeels hetzelfde. We blijven gewoon samenwerken met onze vertrouwde leveranciers. In het najaar wordt daar wel een eigen huismerk aan toegevoegd: Lookin. Lookin is toonaangevend in de woonwereld: eigentijds, vernieuwend en altijd in beweging. Onze winkel past precies in het profiel van Thuisin. We zijn klaar voor de toekomst."

Inmiddels is de gevel van de winkel aangepast en twee auto's beletterd. "In het najaar wordt het interieur van de winkel aangepast aan de nieuwe uitstraling. Ons specialisme op verf en interieur wordt nog verder uitgewerkt. Maar ons vertrouwde team en de begeleiding blijft hetzelfde, zoals de klant altijd van ons gewend is geweest. Ook de bestaande klantgegevens en spaarpunten blijven uiteraard doorlopen."

Momenteel wordt de introductie van de nieuwe formule gevierd met diverse acties. Zo krijgen klanten 25 procent korting op SigmaAllure verf en 20 procent korting op raamdecoratie. Verder zullen twee leuke Thuisin fietsen worden verloot. Meer informatie is te vinden op de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden