Afbeelding

Verdachte in beeld na mishandeling in Rhenoy

112 4.127 keer gelezen

RHENOY • De politie heeft een man op het oog als verdachte van de mishandeling van een 64-jarige vrouw uit Rhenoy.

Zij is de predikant van de protestantse gemeente in het dorp en werd dinsdag zwaar gewond aangetroffen in de kerk aan de Dorpsstraat. Zij ligt nog in het ziekenhuis, meldt de politie woensdag.

Dinsdagmiddag trof de politie bovendien een man aan, die dringend medische hulp nodig had. Agenten die ter plaatse kwamen hebben die hulp verleend, maar ze stuitten tegelijkertijd ook op informatie die deze man in verband brengt met de mishandeling van de vrouw in Rhenoy. De politie heeft deze man nu als verdachte op het oog.

Vanwege de medische toestand van de man kan hij tot nu toe niet verhoord of aangehouden worden. De politie doet wel op andere manieren onderzoek om meer informatie over zijn mogelijke rol te krijgen. 

Vragen
Er worden door media en op social media veel vragen gesteld over deze zaak, laat de politie verder weten. 

"Wat is er precies gebeurd in de kerk? En wat was de aanleiding voor de mishandeling? Het zijn vragen waar de politie nu nog geen antwoord op kan geven. Het onderzoek is in volle gang. Door de medische toestand van het slachtoffer en van de man die mogelijk betrokken is, kost dat onderzoek tijd. Op dit moment kunnen er dan ook geen verdere mededelingen worden gedaan over deze zaak en de achtergronden."

Wel doet de politie nogmaals een getuigenoproep. Mensen die meer weten over de zaak kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden