Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: PR De Burcht van Haeften

Status Quo Forever én Niks aan de Zeis in Burcht van Haeften

  •   183 keer gelezen

HAAFTEN • De bands Status Quo Forever en Niks aan de Zei geven zaterdag 26 januari een optreden in de Burcht van Haeften in Haaften. Status Quo Forever is een Status Quo-tributeband. En Niks aan de Zeis is dé feestband uit de polder. Initiatiefnemer van het optreden is de in Haaften wonende Sjoerd Boom, tevens bandlid van Status Quo Forever.

Voorafgaand aan de optredens wordt er een podium geboden aan lokale aanstormende muzikanten waarin potentiële toppers hun talenten laten zien en horen. 

Status Quo Forever (SQF) bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Van meet af aan waren de ambities helder: de beste Status Quo-tributeband van Europa worden. Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Verwacht van Status Quo Forever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat maar waar ook de harmonieuze samenzang engitaarspel van frontmannen Rossi en Parfitt eer wordt aangedaan. 

SQF wordt muzikaal ondersteund door Niks aan de Zeis, dé feestband uit de polder. Of het nu gaat om nederpop, boerenrock, gouwe ouwe klassiekers of nummertjes op aanvraag: zij maken er altijd een feestje van. Van grapje in de tent, tot inmiddels een serieuze band… 

De deuren van de Burcht van Haeften gaan open om 19:00 uur en de entree bedraagt 10 euro per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa.
 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }