Logo hetkontakt.nl/leerdam

Inwoner Kinderdijk aangehouden voor diefstal tractor in Vuren

  •   keer gelezen   112

VUREN/KINDERDIJK • De politie hield in de nacht van maandag op dinsdag een 42-jarige inwoner van Kinderdijk aan voor de diefstal van een tractor in Vuren.


De politie ging  die nacht na een melding naar de Laaglandseweg in Vuren. Daar zou de melder een alarmsignaal hebben gekregen dat een van zijn tractoren gestolen zou worden. De eigenaar had zijn tractoren namelijk beveiligd met een GPS-systeem en hij kreeg daar een melding van.

Diverse eenheden, waaronder een auto uit Zaltbommel, gingen ter plaatse. De beveiligers hadden al een man aangehouden die niet wilde meewerken. De agenten rekenden de verdachte, die zich verzette, in samenwerking met de beveiliging in. De 42-jarige Kinderdijker is vervolgens overgebracht en opgesloten in het cellencomplex in Tiel, waar de recherche verder onderzoek zal doen. Bij de verdachte werden meerdere valse sleutels en lopers aangetroffen van diverse landbouwvoertuigen.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier