Logo hetkontakt.nl/leerdam

Straatovervallers gebruikten taser om 17-jarige jongen uit Leerbroek te overvallen

  •   keer gelezen   112

LEERDAM • Twee mannen overvielen vrijdag een 17-jarige jongen uit Leerbroek op de Raadsliedenstraat in Leerdam. Hij kreeg daarbij een taser tegen zijn wang. Twee verdachten gingen er met zijn fiets en telefoon vandoor. De politie zoekt getuigen.


De overval vond vrijdagmiddag plaats rond 17:00 uur. De jongen uit Leerdam zat samen met een vriendje, een 16-jarige jongen uit Leerdam, op een goaltje op de Raadsliedenstraat. Opeens werd het slachtoffer van het doeltje getrokken en kreeg een taser tegen zijn wang. De twee verdachten pakten zijn telefoon af en gingen er op zijn fiets, een zwarte met een mandje, vandoor richting het Europaplein. De politie, die snel met meerdere auto's de buurt afzocht, liet ook de helikopter meevliegen. Helaas zonder resultaat. De politie is een buurtonderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Niemand raakte gewond.

De straatrovers waren in het zwart gekleed en spraken met een buitenlands accent. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2