Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Vierde Loop naar de Pomp in Noordeloos

  •   keer gelezen   Sport

NOORDELOOS • De ontknoping nadert van het Univé Grote Rivieren Loopcircuit 2014. De populaire Loop naar de Pomp in Noordeloos is op zaterdag 6 september de zesde van de acht lopen die het circuit telt.


De lopers zijn verzekerd van publieke steun tijdens de tien kilometer door de Alblasserwaard, want de belangstelling voor het evenement is immer groot in de fraaie dorpskern van Noordeloos. Daar klinkt op 6 september om 14.00 uur het startschot voor de wedstrijd- en prestatieloop. Om 12.15 uur begint al een jeugdloop en om 13.00 uur een loop over 4 kilometer. Start en finish liggen bij de pomp in Noordeloos, aan de Botersloot.

Parcoursrecord

De Loop naar de Pomp is een Atletiekunie-wedstrijd in de categorieën Msen, M35, M45, M55, Vsen, V35 en 45. In 2013 werd zowel bij de mannen als de vrouwen het parcoursrecord aangescherpt. Omar Bekkali liep toen 32.58 en Agnes Schipper 37.31. Op parcoursrecords staan extra geldprijzen, naast de prijzen voor de beste drie atleten in alle categorieën én voor de snelste inwoners van Noordeloos.

Voorinschrijven is nog mogelijk tot en met 2 september via www.inschrijven.nl. Op de dag zelf is inschrijven mogelijk bij de start- en finishplaats aan de Botersloot 15.

Meer informatie: www.avtyphoon.nl/loopcircuit

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten