Artikelen in deze editie

WERKENDAM • Een motie, ingediend door de VVD en SGP, over het kappen van bomen bij 'Hof Albrecht' heeft dinsdagavond niet voldoende steun van de gemeenteraad gekregen.

Collecte MS Fonds

Nationale Archeologiedag in Giessen

ALTENA • Tijdens de raadsvergadering van dinsdagavond 31 mei zijn de vijf beoogde wethouders met steun van de gemeenteraad benoemd. Daarmee kan het nieuwe college de komende vier jaar aan de slag.

Ook Wijk en Aalburg krijgt opvanglocatie

Altena College grijpt net naast finale

Alzheimer Café

Laatste avond van het seizoen

Nieuwe bestuursleden bij TV Woudrichem

Dag van het Kasteel op Kasteel Dussen

ALMKERK • Wij kregen de gelegenheid om met Dinant van Drunen van FysioFit Altena in Almkerk uitgebreid over gezondheid te praten. Bijzonder zijn de door hem georganiseerde Leefstijl Resetdagen volgende week in Limburg.

Ophalen oud papier

Oplevering Atletiekpark Altena verwacht in juli

Op 17 en 18 juni vindt de jaarlijkse Boekenbeurs in Sleeuwijk voor de 24e keer plaats. Wanda Popma is al zo'n 22 jaar betrokken bij de organisatie van de beurs.

Sleeuwijk • CrossFit Nieuwendijk organiseert elke tweede zondag van de maand een CrossFit zwemtraining.

WIJK EN AALBURG • Zaterdagochtend 4 juni komen leden van muziekvereniging Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg weer langs om oud papier op te halen.

Slag om Altena keert terug in Almkerk

Kom proeven tijdens Heel Genderen Hapt

Jaarmarkt tijdens Aelse Dag in Andel

donderdag 2 juni

Care4Malawi

Avond van de Woerkumse Muziek

Muziek beleven die je raakt

Sleeuwijk • Maik Kemmeren zit zwaar in de lappenmand. Gevreesd werd, dat de aanvaller van Sleeuwijk een kruisband heeft afgescheurd. Voorlopig kan hij niet meer in actie komen. Een zware aderlating voor Sleeuwijk.

Uitslagen

Degradatie Sleeuwijk een feit

Vijfde en zesde speler van TSC naar Hank

NIEUWENDIJK/WERKENDAM • Julian Geelhoedt maakt volgend seizoen een mooie stap in zijn carrière. De 28-jarige middenvelder verruilt zaterdagtweedeklasser Altena voor tweededivisionist Kozakken Boys.

NOAD’32 doet wat het moet doen

Wilhelmina’26 balt de vuisten tegen EBOH

Leo van Berlo ronde

gorinchem • Polsstokhoogspringen is een moeilijk, maar misschien daardoor ook het mooiste onderdeel van de atletiek. "Hier komen veel sport- en natuurwetten bij elkaar", zegt de bijna 72-jarige Gorcummer.