Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Vijfde en zesde speler van TSC naar Hank

HANK • Be Ready heeft opnieuw twee spelers van TSC uit Oosterhout naar Hank gehaald. Levi Timans (een prima linkspoot) en Brian Burgler, een nummer 10, komen naar de zondagderdeklasser. Eerder presenteerde Be Ready al vier nieuwelingen van TSC, namelijk Wouter Kops, Daan Potter, Jilles Verbeek en Krijn Visser. 


Verlies maakt niets meer uit voor Kozakken Boys

SCHEVENINGEN • Hoe het ook zou aflopen bij Scheveningen maakte voor Kozakken Boys niets meer uit. De concurrent in de degradatiestrijd, IJsselmeervogels, speelde zich veilig met de 3-0 tegen GVVV. Ook TEC en De Treffers pakten een punt. In Scheveningen opende Kozakken Boys wel de score met de 0-1 door Thomas Marijnissen. Een minuut voor tijd kwam Scheveningen echter nog langszij met de 1-1 door Lex Immers. In de blessuretijd maakte Immers er ook nog 2-1 van.


‘Tien,tien,tien’ voor Be Ready bij Irene’58

HANK • Be Ready rolde zondag Irene’58 met grote cijfers op. Het ‘Tien, tien, tien’ klonk. Het werd inderdaad 0-10. Bij de rust was het al 0-7 door treffers van Safi Esmati, Willem Schelle (2x), Kevin van Gool en Bart Dirven (3x). Na de rust bouwden de Hankenaren de score nog uit naar 0-8 door Bart Dirven, 0-9 door een eigen goal en de 0-10 door Richard Jansen


Miskleun voor Dussense Boys met 5-2 verlies

DUSSEN • Dussense Boys, waarvoor niets meer op het spel stond, maakte zondag bij Raamsdonk een flinke miskleun. Na de 1-0 draaiden de Dussenaren de score nog om naar 1-2 door treffers van Sem Heijmans en Harry Sassen. Het eindschot was echter voor Raamsdonk, dat de teller liet oplopen tot 5-2.


Fadelme Elonga niet naar Altena

DALEM/NIEUWENDIJK • Fadelme Elonga heeft zijn voorgenomen overschrijving naar Altena ingetrokken. De snelle aanvaller heeft besloten bij competitiegenoot GJS te blijven. Elonga speelde eerder voor Unitas-zaterdag en Schelluinen.


Achilles Veen komt niet verder dan 2-2 

VLAARDINGEN • Achilles Veen kwam zaterdag niet verder dan 2-2 bij Zwaluwen. Op het kwartier kwamen de gasten uit Veen wat knullig achter met de 0-1 van Zwaluwen. Veen kwam nog wel terug tot 1-1 door Jay Jay Meierdres. Zwaluwen kwam echter weer voor met de 2-1. Drie minuten voor tijd knikte Remon Koenen nog de 2-2 binnen. Een smet was wel de blessure van Sen Aerts. Aerts, die volgende week afscheid had willen nemen, verdraaide zijn knie en moest van het veld worden gedragen. Het zag er niet goed uit.