Nieuwe bestuursleden bij TV Woudrichem

WOUDRICHEM • Tijdens de laatste algemene ledenvergadering hebben de leden van TV Woudrichem een aantal nieuwe bestuursleden en een nieuwe voorzitter gekozen. 

Zo werden Gerard van Ooijen, Wilfried Janssens en Frank van Sebille unaniem als nieuwe bestuurders gekozen. Met de twee overgebleven bestuursleden Ilse van de Lagemaat en John Sinay gaan zij het bestuur van de vereniging vormen. 

John Sinay, die het afgelopen jaar voorzitter was, heeft het stokje overgedragen aan Frank van Sebille. Een oude bekende aan de bestuurstafel. Van Sebille was al eens voorzitter van de vereniging. 

Het nieuwe bestuur staat voor een paar grote uitdagingen. Waaronder de renovatie van het sportpark en het verbeteren van de samenwerking met andere Woudrichemse verenigingen en inwoners van Woudrichem.


Zomer Challenge bij TV Woudrichem

WOUDRICHEM • Ook deze zomer organiseert TV Woudrichem weer de Zomer Challenge. 

Maak tegen geringe kosten kennis met de vereniging en speel meteen een paar maanden tegen een zeer gereduceerd tarief. Het is een kortlopend lidmaatschap voor alle leeftijden.

 Van juni tot met september kan er drie maanden gespeeld worden op de banen aan het Bolwerk in Woudrichem. Degene die het willen, en als het past, kunnen ook gebruik maken van een paar gratis lessen. 

De jeugd tot en met 12 jaar betaalt 7,50 euro per maand. Junioren, van 13 tot en 17 jaar, betalen 10,00 euro per maand en senioren 15,00 euro per maand. Aanmelden kan via de website van de Woerkumse tennisvereniging:

q www.tvwoudrichem.nl