• John Krul en Arnold van Veenendaal bundelen de krachten.
• John Krul en Arnold van Veenendaal bundelen de krachten. Foto: Aangeleverd

Camper Service Vianen opent haar deuren: ‘We kunnen een totaalpakket bieden’

Algemeen 1.382 keer gelezen

VIANEN • Komend weekend opent Camper Service Vianen haar deuren. Op 6 mei (14:00 uur tot 20:00 uur) en 7 mei (10:00 uur tot 15:00 uur) zijn geïnteresseerden welkom aan Stuartweg 9X. Eigenaar John Krul staat graag mensen te woord die meer willen weten over zijn dienstverlening. 

“Ik ben zelf al 32 jaar werkzaam binnen de automotive-wereld”, vertelt Krul. Inmiddels hou ik me daarnaast ook al zo’n acht jaar bezig met het ombouwen van bussen naar camperbussen en het onderhouden van caravans, campers en camperbussen. Ook monteer ik accessoires op deze voertuigen.”

Begonnen als hobby
“Het is ooit begonnen als hobby. Er kwam toen iemand naar me toe met de vraag of ik een bus om kon bouwen naar een camperbus. Dat heb ik gedaan en zo ben ik dit naast mijn werk blijven doen. Gezien de vraag en de behoefte heb ik nu besloten om er mijn eigen bedrijf in te beginnen. Ik kan voorzien in service, onderhoud en schadeherstel en doe aan ‘custom made building’. Dat laatste is dus eigenlijk hoe ik begonnen ben: het volledig ombouwen van een bus naar een buscamper. Alles naar wens van de klant.

Samenwerking 
Krul gaat het niet helemaal alleen doen. Hij gaat namelijk een samenwerking aan met COOL Recreatie van Arnold van Veenendaal. COOL staat voor ‘Camper/Caravan Onderhoud Op Locatie’. COOL bouwt onder andere airco’s, schotels en daglichtpanelen op campers en caravans en doet dat dus op locatie.

Van Veenendaal: “Ik zit al 20 jaar in deze branche en doe dit nu vier jaar voor mezelf. Ik heb inmiddels een aardige klantenkring opgebouwd, waarbinnen regelmatig om technisch onderhoud wordt gevraagd. Daarom lijkt een samenwerking met John mij een goede stap. Hij doet precies de dingen die ik niet doe en zo vullen we elkaar mooi aan. Zo kunnen we onze klanten een totaalpakket aanbieden van alle denkbare werkzaamheden binnen de camper/caravan branche.”

Opening met acties
De grote opening houdt men dus aankomend weekend. De opening gaat gepaard met de nodige mooie acties. Zo is er de mogelijkheid om een gratis vakantiecheck uit te laten voeren, kan men een servicebeurt laten doen met 20% korting en kan er een onafhankelijke aaankopkeuring van een bus of camper gedaan worden voor 125 euro. Vanuit COOL is de airco Telair Clima, inculsief montage, 1.800 euro en de maxxfann voor 595 euro.

Gertjan den Ouden

Redactiecoördinator Het Kontakt-Vijfheerenlanden en webmaster Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden