Afbeelding
Foto: Paulien Kluver

Geslaagd netwerkdiner VOS in Vianen

Algemeen 768 keer gelezen

VIANEN • Afgelopen donderdag organiseerde Ondernemingsvereniging VOS (Vijfheerenlanden Ondernemen Samen) in pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen een netwerkdiner. Dat zorgde voor heerlijk eten en tegelijkertijd gezellig netwerken met collega-ondernemers uit de gemeente Vijfheerenlanden en omstreken.

“Met circa 40 deelnemers, waaronder leden en introducees, kunnen we spreken van een geslaagde netwerkavond”, aldus Michel Mostert van VOS. “Na elkaar twee jaar nauwelijks face-to-face te hebben gezien, keken onze leden ernaar uit om elkaar weer eens zonder belemmeringen te kunnen ontmoeten. Via de computer is toch anders, dan als je elkaar weer fysiek ziet.”

Speciale gast tijdens het diner was burgemeester Sjors Fröhlich, die de ondernemers een hart onder de riem stak. Daarnaast nam hij uitgebreid de tijd om met de aanwezige ondernemers in gesprek te gaan.

De eerstvolgende netwerkavond van VOS is op woensdag 20 april. Ook deze avond zijn introducees weer van harte welkom. Meer informatie over de netwerkavonden van VOS is te vinden op de website van VOS: www.vos-ondernemers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden