Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kandidatenlijst en verkiezingsprogramma CDA Vijfheerenlanden

Algemeen 1.224 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het CDA Vijfheerenlanden hebben de aanwezige leden het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

De eerste twaalf kandidaten op deze lijst zijn: Marieke van der Spek (Nieuwland); Kees Bel (Leerdam); Marcel Verweij (Zijderveld); Ridvan Elmaci (Leerdam); Wilco van Snippenberg (Lexmond); Martine Visser (Leerdam); Eline den Hartog (Leerdam); Arie den Besten (Leerdam); Jan van Bruchem (Meerkerk); Thijs van der Linden (Leerdam); Raoul Michels (Ameide) en Henk Lammertink (Vianen).

Lijsttrekker
Lijsttrekker Marieke van der Spek, woont in Nieuwland en werkt in Leerdam als financieel controller. Marieke was raadslid in de gemeente Zederik en zit nu in de gemeenteraad van Vijfheerenlanden.

“Ik ben trots en blij dat ik lijsttrekker mag zijn van zo’n prachtige lijst mensen”, aldus Marieke. Nieuw bij de eerste twaalf zijn Wilco van Snippenberg, Eline den Hartog, Raoul Michels en Jan van Bruchem. 

De lijst met 42 kandidaten wordt afgesloten door het huidige raadslid David Golverdingen, de huidige fractievoorzitter Maria de Jong en Afdelingsvoorzitter Bart Bruggeman. 

Samen verder bouwen
Het nieuwe CDA programma ‘Samen Verder Bouwen’ is tot stand gekomen door overleg met de CDA leden, met diverse verenigingen en instanties en via suggesties, vragen en opmerkingen in de brievenbus van het groene CDA-hart, waarmee de partij op 24 locaties in 16 kernen van Vijfheerenlanden gestaan hebben en 330 reacties ontvingen.

Ook de komende maanden tot de verkiezingen in maart ’22 zal het CDA campagneteam, onder leiding van Kees Bel zich regelmatig laten horen en zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden