Afbeelding
Foto: Mimi van Rossem

Theatervoorstellingen in VHL voor mantelzorgers en hun naasten

Algemeen 284 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Zorg je voor iemand die woont in Vijfheerenlanden? Hoe leuk is het om samen met die persoon naar een theatervoorstelling te gaan. 

Mantelzorg VHL mag per voorstelling 15 kaarten weggeven aan mantelzorgers en hun naaste. De voorstellingen vinden plaats bij GO aan de Dr. C. Voogdplein 90 in Leerdam. Meld je snel aan om kans te maken op de gratis entreekaarten inclusief consumptie.

Het gaat om de volgende voorstellingen:
• 14 oktober om 14.30 uur: Hugo Borst – Mijn moeder;
• 21 oktober om 14.30 uur: Dieke & Appie – Een waslijn vol herinneringen;
• 28 oktober om 14.30 uur: Thomas Borggrefe – Bovenkamer;
• 4 november om 14.30 uur: De Muzen – 4 jaargetijden.

Voor meer informatie en aanmelden: www.samendoen.expert/activiteiten-kalender. Selecteer hierbij de datum van de voorstelling en kies de juiste activiteit. Het aanmelden gebeurt per persoon. Niet digitaalvaardig? Bel dan 0345-637363 (maandag, dinsdag, donderdag tussen 9:00 en 12:30 uur).

Mantelzorgers zorgen vaak voor een langere tijd en onbetaald voor een familielid of bekende die hulp nodig heeft. Meestal gaat het om zorg voor personen met een ziekte, een fysieke, verstandelijke of (sociaal)psychische beperking of een hoge leeftijd.

Mantelzorg VHL is er voor alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in Vijfheerenlanden. Het mantelzorgpunt biedt ondersteuning bij de zorg voor een ander door middel van 1-op-1-gesprekken, eenmalige bijeenkomsten en meerdaagse cursussen. Mantelzorg VHL is onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen. 

Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op: www.welzijnvianen.nl en www.samendoen.expert of bel naar: 0345-637363.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden