Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vijfheerenlanden Zomer Beachwaterpolo Tour editie Kedichem

Algemeen 375 keer gelezen

KEDICHEM • Na een kleine zomerstop gaat aanstaande vrijdag 27 augustus Vijfheerenlanden Zomer Beachwaterpolo Tour weer verder. Dit keer wordt met het zomerse buurtinitiatief de Linge bij Kedichem aangedaan.

Ter hoogte van hotel restaurant aan de Linge zal het inmiddels bekende gekleurde opblaaswaterpolo veld worden neergelegd voor een avond gezelligheid en spektakel voor jong en oud. De eerste drie edities werden gespeeld in Meerkerk, Hagestein en Schoonrewoerd en konden rekenen op leuke opkomst van lokale deelnemers die spontaan het water sprongen om mee te doen. 

Met dit leuke sportieve evenement probeert de Albatros uit Vianen de Vijfheerenlanden inwoners te verbinden door middel van de jonge sport Beachwaterpolo.

Editie Kedichem
Aanstaande vrijdag avond tussen 18:00 en 20:00 strijkt de tour dus neer in de Linge. Het decor waar het speciale opblaas beachwaterpolo komt te liggen is aan de kade van het rustieke hotel restaurant de Linge aan de Lingedijk 2 in Kedichem. Iedereen vanaf tien jaar met minimaal zwemdiploma B is welkom om kosteloos mee te doen. Opgeven kan via www.zvalbatros.nl.

De mooie locatie is bij uitstek geschikt om met het gezin heerlijk te genieten van Beachwaterpolo en hapje en een drankje. Ook deze keer kunnen er prijzen worden gewonnen door foto’s van het beachwaterpolo in Kedichem te delen via sociaal media met #mijnknzbzwemzomer. De KNZB stelt samen met haar partners leuke prijzen beschikbaar voor de leukste foto’s.

Achtergrond
Dit zomerse buurtinitiatief is vorig zomer ontwikkeld om iets leuk te organiseren voor de thuisblijvers. Door het initiatief door te trekken naar de kernen in de Vijfheerenlanden hoopt Albatros uit Vianen in samenwerking met de Linge PCG uit Leerdam mooie verbindingen tussen inwoners te leggen in de jonge gemeente Vijfheerenlanden.

Dit jaar is de Vijfheerenlanden Zomer Beachwaterpolo Tour al neergestreken in de plaatsen Meerkerk, Hagestein, Hoef en Haag en Schoonrewoerd. Nu staat Kedichem op de agenda en Vianen is op 3 september aan de beurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden