• Marten en Robin Kloet op de E – Chopper voor herberg de Lingehoeve.
• Marten en Robin Kloet op de E – Chopper voor herberg de Lingehoeve. Foto: Mimi van Rossem

Lingehoeve in Oosterwijk wordt Sfeervolle Feestlocatie

Algemeen 1.780 keer gelezen

OOSTERWIJK • Sinds 1 juli heeft Herberg de Lingehoeve een nieuwe eigenaar. De sfeervolle herberg aan de Lingedijk te Oosterwijk is sinds die datum overgenomen door Sfeervolle Feestlocatie.nl. Dit is een overkoepelende naam van vier sfeervolle trouw – en feestlocaties in een landelijke omgeving in Utrecht en Noord Holland, waaronder Herberg de Lingehoeve, Hoeve Landzicht, Groene Liede en landgoed Robacher’s Watermolen.

Deze locaties werken nauw samen om de wensen van hun gasten op professionele sfeervolle wijze te vervullen. Marten de Kloet (31) en Robin de Kloet (25) zijn sinds de overdracht bedrijfsleiders van Herberg de Lingehoeve. Robin heeft een theateropleiding gedaan en een aantal jaren gewerkt als bedrijfsleider bij Intertoys. Marten heeft maandenlang als entertainer op een cruiseschip gewerkt en was inmiddels al werkzaam bij Sfeervolle Feestlocatie, waar hij verschillende opleidingen heeft gevolgd om een horeca bedrijf te kunnen leiden. 

Kans en uitdaging
“Wij wilden allebei iets anders gaan doen, en toen Marten gevraagd werd om bedrijfsleider van deze zeer sfeervolle Herberg te worden hoefden we echt niet lang na te denken. Wat een kans en uitdaging om dit te mogen doen op onze leeftijd. We worden hierbij goed begeleid en kunnen daarnaast rekenen op alle hulp van het personeel dat hier al langer werkt en is gebleven. Het personeel kent de mensen die hier vaak komen en weten goed hoe alles reilt en zeilt.”

Marten is opgeleid om sfeervolle feesten en partijen te organiseren waarbij de wensen van de mensen voorop staat. “Want het gaat vaak om bruidsparen die hier hun huwelijksfeest houden of mensen die bijzondere jubilea te vieren hebben zoals 50 jaar getrouwd zijn en zo. Wij gaan echt een stapje extra doen om alles naar wens te laten verlopen. Maar ook de mensen die gewoon langs komen en iets willen drinken en eten moeten een verwen moment beleven.” 

Paleisje
Voorlopig wordt niks veranderd aan de toch al sfeervolle locatie. “Het voelt al als ons paleisje, zo mooi en sfeervol daar moet je moet veel aan willen veranderen. Wel zijn alle kamers opnieuw ingericht en is de menukaart aangepast.”

Marten: “Nieuw is het drie gangen menu All You Can Grill. Het hoofdgerecht bestaat uit een proefplank met vlees, vis, groente en fruit van de gril. Gasten kunnen steeds bij bestellen. Verder bieden wij nog steeds de zelfgebakken taarten en dezelfde kwaliteitsgerechten die de mensen kennen van de vorige eigenaars.” 

Toch hebben Marten en Robin wel een super leuk item, behorend bij deze tijd, ingevoerd. Sinds vorige week kan je bij Herberg de Lingehoeve verschillende arrangementen boeken waarbij je met een E - Chopper door de mooie omgeving van Leerdam toert en voor - of achteraf iets eet. 

Meer informatie op: www.herbergdelingehoeve.nl

Mimi van Rossem

Freelance-redacteur Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden