• Het nieuwe politiebureau aan de Burgemeester Keijzereweg 26 in Papendrecht.
• Het nieuwe politiebureau aan de Burgemeester Keijzereweg 26 in Papendrecht. Foto: Bert Bons

Politie maakt overstap naar nieuw bureau aan Burgemeester Keijzerweg

Algemeen 1.486 keer gelezen

PAPENDRECHT • De politieagenten van Drechsteden-Buiten hebben op woensdag 8 februari de overstap gemaakt naar het nieuwe politiebureau aan de Burgemeester Keijzerweg 26 in Papendrecht.

Het nieuwe regionale politiebureau, gevestigd aan de rand van park Noordhoekse Wiel, werd op 28 november al officieel geopend, maar omdat de bouw vertraging had opgelopen, konden agenten er toen nog niet gelijk in.

Maar op 8 februari was het eindelijk zover en kon de verhuizing gemaakt worden van de Poldermolen naar de Burgemeester Keijzerweg 26. “Aan dit adres zijn wij vanaf heden te vinden voor alles wat u eerder van ons gewend bent aan de Poldermolen”, meldt de politie op Instagram.

Zo huisvest dit nieuwe bureau onder andere de wijkagenten van het hele gebied, de noodhulp-eenheden en de VVC (opsporing).

Het nieuwe politiebureau is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen de gemeenten Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Samen vormen zij qua politieregio de regio Drechtsteden-Buiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie