Afbeelding

Afsluiting met puzzeltocht bij VVHP

Algemeen 153 keer gelezen

PAPENDRECHT • Afgelopen zondag heeft de VVHP (Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht) de afsluitmorgen  gehouden voor de hondensporters van Sport en Spel.

De sporters mochten samen met naaste familie of vrienden de puzzeltocht in het park lopen. Er moesten 10 vragen gezocht worden met daarbij het meest originele antwoord werd beloond.

Bij terugkomst van de puzzeltocht mochten de honden één voor één in de ballenbak wat lekkers  zoeken. De hondjes die uit één gezin kwamen probeerden dit samen.

Ook voor de aanwezige kinderen waren kleurplaten met kleurtjes die ze na afloop mee naar huis mochten nemen.

Ter afsluiting werd er met z'n allen door de vereniging een barbecue georganiseerd waarbij  iedereen hieraan mocht deelnemen die er waren. Het werd een leuke en vooral een gezellige ochtend voor baas en hond.

Alle deelnemers van de vereniging kregen buiten een deelnemerscertificaat ook een nog een leuke attentie mee naar huis, waar ieder heel blij mee was. Er werd afscheid  genomen van voorzitter Monique van Bekkum van de vereniging.

Op 8 september gaat Sport en Spel weer van start en er kunnen nog enkele mensen zich opgeven voor de proeflessen van Sport en Spel. Bij de vereniging komen straks  veel  veranderingen, het is de bedoeling dat een jongere generatie het stokje gaat overnemen. De vereniging is hier dan ook druk mee bezig dit goed te laten verlopen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Alblasserdam krijgt als één van vijftien gemeenten in Nederland 250.000 euro subsidie van VNG Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Meisje raakt gewond bij aanrijding met busje in Alblasserdam 112 23 uur geleden
Afbeelding
Oproep SGP om standaard geluid te meten bij grote evenementen krijgt geen gehoor: college wil geluidsnormen juist ruimer maken Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden