Afbeelding
Foto: Papendrecht Media

Opnieuw voertuig te water aan de Parallelweg in Papendrecht

112 2.031 keer gelezen

PAPENDRECHT • Langs de Parallelweg in Papendrecht, ter hoogte van de carpoolplaats, belandde zaterdag 9 september omstreeks 13:10 uur belandde een motor in het water.

De bestuurster van een lesmotor reed net met iets te veel snelheid de bocht in en schrok van een tegenligger. Ze maakte snel een correctie, maar hierdoor ging de motorrijdster onderuit en belandde via de berm in sloot.

De instructeur die er achter reed, zag alles gebeuren en keek verbaasd hoe de bestuurster even later onverschrokken met een nat pak in de sloot naast de motor stond.

Passerende jongens hebben de onfortuinlijke motor van de rijschool met vereende krachten op de kant weten te trekken. Een jongen bestuurde een auto, terwijl twee andere jongeren samen met de bestuurster de motor op het droge brachten. Even later kwamen politieagenten ter plaatse na een melding, maar hoefden verder weinig te doen. Wel boden ze aan een takelwagen te laten komen, maar dat bleek niet nodig.

Een goeie vriend uit Papendrecht die in motoren handelt (DH Motoren) heeft de motor opgehaald, waarna deze op verzoek van de rijschoolhouder naar een motorenzaak heeft gebracht. De onfortuinlijke bestuurster mankeerde zelf gelukkig verder niets.

Het is in anderhalf jaar tijd al de vierde keer dat er in dezelfde bocht aan de Parallelweg (bij de carpoolplaats) een voertuig in de sloot belandde. Op 5 augustus 2023, 21 september 2022 en 18 februari 2022 was dit namelijk ook al het geval.

Door Hans Huisman

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Medewerkers Untied uit Papendrecht zamelen ludiek geld in voor dierenasiel Zakelijk 7 uur geleden
Afbeelding
Cultuurfeest op en rondom De Meent in Papendrecht Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Motorrijder níet overleden bij ongeval op A15 bij Papendrecht update 10 uur geleden