• Emily Visscher (rechts) op het podium na de plaatsingswedstrijd.
• Emily Visscher (rechts) op het podium na de plaatsingswedstrijd. Foto: Aangeleverd

Emily Visscher van Olympia Papendrecht wint brons bij laatste plaatsingswedstrijd

Sport 710 keer gelezen

Emily Visscher van Olympia Papendrecht wint brons bij laatste plaatsingswedstrijd

PAPENDRECHT • Tijdens de derde en laatste plaatsingswedstrijd voor de eerste divisie Ritmische Gymnastiek heeft Emily Visscher brons gepakt.

Zondag lieten Vivian, Enora en Emily van Olympia Papendrecht hun oefeningen aan de jury zien. Zij reisden samen met coach Elise af naar Deventer. De meisjes begonnen sterk met de oefening zonder materiaal. Na de eerste ronde stond Enora derdde, Emily vierde en Vivian vijfde.

Daarna was het de beurt aan oefeningen met hoepel. Vooral de rollen en het vangen van de grote gooien bleek vandaag een uitdaging, maar de meiden hebben ook goed laten zien dat er hard gewerkt is aan de moeilijke elementen met hoepel, waar veel punten mee te verdienen vallen. Tijdens de prijsuitreiking mocht Emily de bronzen medaille mee naar huis nemen, Enora werd vijfde en Vivia zesde. Alle drie de Benjamins hebben zich geplaatst voor het NK in Ahoy op zaterdag 22 mei.

Zaterdag mocht Lova samen met Jasmijn naar Deventer. De afgelopen drie weken was Lova op vakantie, dus zij gingen relaxt en uitgerust de wedstrijd in. Lova heeft twee mooie oefeningen laten zien en zij heeft gewerkt aan haar persoonlijke doelen. Uiteindelijke behaalde Lova een zeventiende plaats en heeft zich helaas niet kunnen plaatsen voor de Bondsfinale.

Op zaterdag 25 mei wordt in Sportcentrum in Papendrecht tussen 09.00 en 17.00 uur de laatste plaatsingswedstrijd van de 2de divisie gehouden worden. Met dit artikel ontvangen bezoekers één euro korting op de entreeprijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden