• ZA-EL Gospel Choir.
• ZA-EL Gospel Choir. Foto: GospelcelebrationsNL en HandyTims

Benefietconcert in Papendrecht met ZA-EL Gospel Choir en Channah Hewitt

Nieuws 596 keer gelezen

PAPENDRECHT • In de Vrije Baptistengemeente aan de Poldermolen 7 in Papendrecht wordt op vrijdagavond 14 juni een benefietconcert gehouden voor Children Asking. Er is een geweldige line-up aan artiesten: ZA-EL Gospel Choir van gospellegende Elvis E én Channah Hewitt.

ZA-EL Gospel Choir is een professioneel gospelkoor van Elvis E, zanger, dirigent, music director en producer. De groep bestaat uit een variërend gezelschap professionele zangers met waanzinnige stemmen en stralende performance. ZA-EL Gospel Choir weet haar muziek over te brengen op een unieke manier. Zaël betekent in het Hebreeuws ‘geschenk van God’. De groep deelde haar krachtige muziek op hoogstaande podia, zoals het 5 mei-concert op de Amstel en tv-programma’s op NPO, SBS6 en Hour of Power. 

Channah Hewitt 

Ook actrice en zangeres Channah Hewitt zal een optreden verzorgen. Channah Hewitt heeft al op verschillende grote podium gestaan en is onder andere bekend van The Voice en van musical The Lion King waar ze de rol van Nada vertolkte. Daarnaast is ze ambassadeur van Children Asking.

De opbrengst van het benefietconcert is voor Children Asking, een christelijke organisatie die wereldwijd kansarme kinderen helpt aan goed onderwijs. Tijdens de avond wordt er een collecte gehouden waarmee de organistoren met elkaar één of meerdere Pakistaanse gezinnen die in slavernij leven, hopen vrij te kopen. 

Op 14 juni wordt daarnaast afscheid genomen van Eric Visser in zijn rol als voorzitter. Samen met zijn vrouw Dominique heeft hij het werk van Children Asking opgericht en zich vele jaren met hart en ziel ingezet voor kansarme kinderen. Eric zal als ambassadeur en adviseur verbonden blijven aan het werk van Children Asking.  

Het benefietconcert wordt gehouden in de Vrije Baptistengemeente, Poldermolen 7 in Papendrecht. Vanaf 19.30 gaat de zaal open, om 20.00 start het concert. Tickets kosten € 17,50 per stuk, exclusief € 2,50 reserveringskosten en inclusief een koffie of thee consumptie. Reserveer tickets via www.eventsforchrist.nl/event/benefietconcert-children-asking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden